Reacția ministrului Culturii la moartea Stelei Popescu

Data publicării:
lucian romascanu crop fb

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, după moartea actriței Stela Popescu. Celebra actriță s-a stins din viață joi, la vârsta de 81 de ani.

S-a stins Stela Popescu... O știu personal de când umblam pe sub masa la care stătea. Acum câteva zile ne-am văzut la mine la birou, plină de energie și de idei de proiecte. Astăzi nu mai este, dar ne rămân în amintire lucrurile minunate realizate într-o viață dedicată artei. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris ministrul.

Actriţa Stela Popescu, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, la domiciliul ei. Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet. Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă. Suferise un stop cardiorespirator.

Ultima dată, Stela Popescu a urcat pe scenă acum două zile, la 21 noiembrie. Juca încă în două spectacole la Teatrul „Stela Popescu” de la Tineretului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri