Angelina Jolie rupe tăcerea în legătură cu divorțul de Brad Pitt

Data publicării:
angelina jolie si brad pitt afp

Angelina Jolie a vorbit deschis despre divorțul de Brad Pitt, într-un interviu acordat revistei Vanity Fair. Actrița a povestit despre cum a afectat-o despărțirea și ce a făcut pentru a trece peste această perioadă dificilă.

„Nu vreau să folosesc acel cuvânt. Lucrurile au devenit dificile pentru noi”, a mărturisit Jolie. Actrița spune că relația a început să scârțâie vara trecută, când tocmai terminase filmările pentru pelicula „First They Killed My Father”.

În septembrie, Angelina a depus actele de divorț, după o căsnicie care a durat 2 ani și o relație de 12 ani. Cei doi au ajuns la tribunal pentru custodia celor șase copii, iar la iveală au ieșit inclusiv acuzații legate de comportamentul lui Brad Pitt față de copii. Actorul ar fi devenit agresiv verbal în timpul unui zbor cu avionul lor privat, însă actrița neagă acum că ar avea orice resentiment față de fostul ei soț.

„Când eram mică, îmi făceam foarte multe griji pentru mama mea. Și nu vreau acum să se repete situația cu copiii mei. Cred că este foarte important să plângi sub duș și nu în fața lor. Ei trebuie să știe că totul va fi bine, chiar și când tu nu ești sigură că așa va fi”, a spus Jolie.

Brad Pitt a vorbit și el despre divorț într-un interviu acordat revistei GQ și a dezvăluit că a avut probleme cu băutura, dar că acum este reabilitat. Jolie spune însă că nu aceasta a fost problema care a dus la despărțire: „Stilul nostru de viață nu era în niciun fel negativ. Nu aceasta era problema noastră. Avem împreună șase copii puternici, respectuoși și deschiși la minte și sunt foarte mândră de ei”.

Actrița a mai dezvăluit că la scurt timp după ce a intentat divorțul a început să sufere de hipertensiune și de paralizia lui Bell, o boală care paralizează mușchii faciali. Jolie a reușit însă să scape de problemele de sănătate și să își recupereze complet mobilitatea mușchilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri