Cartea „Flash-uri din sens opus”, de Marian Godină, devine spectacol de teatru

Data publicării:
marian godina carte fb
Foto: Facebook / Marian Godină

Cartea „Flash-uri din sens opus”, scrisă de poliţistul rutier Marian Godină, a fost adaptată într-un spectacol de teatru de Teatrul independent „FF Theatre”. Prima reprezentaţie va avea loc duminică, de la ora 20.00, la cafeneaua Centru din Bucureşti.

marian godina carte fb
Foto: Facebook / Marian Godină

Spectacolul „Flash-uri din sens opus” este regizat de Florin Frăţilă, iar Marian Godină este interpretat de actorul Dorin Enache.

Potrivit „FF Theatre”, piesa de teatru prezintă drumul către maturitate al unui tânăr din Braşov care decide să devină poliţist şi, pe lângă personajele savuroase şi poveştile amuzante, spectacolul permite tuturor să arunce o privire în interiorul acestei lumi: Poliţia Română.

Regizorul Florin Frăţilă spune că a ales să creeze o piesă de teatru după cartea poliţistului român pentru că, atunci când a descoperit-o din întâmplare şi după ce citit-o, i s-a părut foarte amuzantă. „În plus, Marian Godină mi s-a părut un personaj foarte cinstit şi cât mai aproape de un super erou autohton”, a adăugat regizorul, care le-a pregătit spectatorilor şi câteva surprize pentru reprezentaţia de duminică.

Marian Godină explica, anul trecut, pe contul său de Facebook, că a scris cartea de plăcere şi la îndemnul oamenilor care îi comentează mesajele publicate pe reţeaua de socializare.

Despre «Flash-uri din sens opus» vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranţă prin toate stările. Vă va întrista, veţi râde cu lacrimi, vă va amuza, veţi regreta (nu că aţi cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veţi râde iar. Cu siguranţă, vă va antrena toţi muşchii mimicii”, a scris Godină pe pagina lui de Facebook.

El a adăugat că este personajul principal al cărţii, în care povesteşte momente din copilărie, experienţele trăite în şcoala de agenţi, întâmplări din cariera de poliţist şi relaţiile lui de dragoste. „Toate sunt povestite în stilul cu care v-am obişnuit, alături de alte surprize care îi vor face pe unii să le dispară orice zâmbet de pe faţă”, a precizat poliţistul.

Preţul unui bilet la acest spectacol, cu durata de o oră şi 10 minute, este de 35 de lei.

Citiți și: 

Marian Godină nu mai lucrează la Poliția Rutieră. Celebrul polițist a fost transferat în trupele SAS

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri