CITY BREAK LA BRAŞOV. Pachete de la 100 de euro, dar fără transport inclus

Data publicării:
22032013 20brasov-56288

Plimbări cu jeep-ul, plimbări în natură, vizite pe meleagurile preferate de prințul Charles, mese tradiţionale sau de ce nu răsfăţ la centre de spa de lux. Aşa îşi pot petrece un weekend turiştii care aleg un city break la Braşov. Preţurile pachetelor sunt asemănătoare cu cele practicate în marile capitale europene, însă spre deosebire de acestea, transportul către Braşov nu este inclus. Aşa că turiştii străini care aleg orașul din inima Transilvaniei pentru un weekend trebuie să scoată bani în plus pentru biletul de avion.

City break-ul este varianta pe care tot mai mulți turiști o aleg pentru a-și petrece sfârșitul de săptămână în diferite capitale europene. Pentru a pune România pe harta marilor destinații turistice din Europa, hotelierii și agențiile de turism din Brașov s-au gândit să se alinieze și ei cu oferte de city-break. Le-au și prezentat la târgul de turism de la Berlin şi au avut succes.

„Turiștii pot cunoaște zona Brașovului, zona țării Bârsei, zona Transilvaniei într-o tură cu jeep-ul. Organizăm tururi de o zi către Viscri, către Sinaia, către Sighișoara pentru a vizita cetatea de acolo”, a spus Ioana Dobrescu, marketing & sales manager hotel.

La un hotel de 4 stele din Brașov, pentru un pachet city break, cu 2 nopți de cazare cu mic dejun și o excursie prin satele tradiționale, turiștii trebuie să scoată din buzunar în jur de 100 de euro, fără transport. Pentru un city break în Viena, Milano sau Londra, turiștii pot plăti și peste 300 de euro. Au transportul cu avionul inclus, însă nu beneficiază de alte facilități.

Chiar dacă Brașovul nu poate concura cu obiectivele turistice ale străinilor, cunoscute deja în toată lumea, agențiile de turism spun că orașul de sub Tâmpa are și el atuurile lui.

Ofertele de city break vor fi promovate anul acesta la târguri de turism din Polonia, Dubai și Londra. Anul trecut, 40% dintre turiștii care au vizitat Brașovul sunt străini.

Citiți și Oferte speciale pentru amatorii de sejururi la patru stele. Orașe vizate: București, Brașov și Sibiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri