Concert Queen și Adam Lambert. Capitala a răsunat de muzică rock

Data publicării:
queen concert

După ce şi-au aşteptat idolii mai bine de 20 de ani, fanii români ai trupei Queen au avut parte de un spectacol de zile mari, în Piaţa Constituţiei.

Peste 25.000 de spectatori de toate vârstele au participat la spectacol.

„A fost foarte frumos. Până acum, atmosfera a fost aşa cum o ştiam de pe vremuri şi ne-am simţit bine. Am crescut cu muzica Queen.”

„Sunt nişte zei. Au fost nişte zei şi ceea ce fac ei acum este un fel de memeto pentru generaţiile mai tinere”.

Cei mai mici dintre fani au demonstrat că ştiu destul de multe despre istoria trupei Queen, dar şi despre solistul actual, Adam Lambert.

„Ştiu că are o emisiune care arată toată povestea lui. Solistul care este acum este un nou solist, cel vechi a murit”, povesteşte un băieţel.

„Au o istorie foarte frumoasă. Cântăreţul nu este cel original. Acela a murit, iar acesta a câştigat într-un concurs şi astfel a ajuns să cânte cu restul formaţiei în viaţă”, adaugă o fetiţă.

Spectatorii au avut parte şi de un joc impresionat de lumini şi lasere, organizat chiar de echipa care s-a ocupat de spectacolul de lumini de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012. În plus, pe scenă a fost adusă şi cea mai mare maşină de fum greu din lume.

„Mi-au plăcut foarte mult efectele, luminile au fost fantastice”.

Digi24 şi UTV au fost parteneri media ai evenimentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri