Festivalul noroiului, în Coreea de Sud

Data publicării:
Boryeong festival in noroi coreea de sud captura 19 07 2015

Piscine cu noroi, tobogane cu noroi, concursuri şi jocuri în noroi. Toate se întâmplă la festivalul care se desfăşoară anual în oraşul Boryeong. Participanţii îşi lasă grijile deoparte şi singura preocupare lor este să se bălăcească şi să se bată cu noroi.

Yun Eun-Young, participantă: Mi-a plăcut mult să mă dau pe tobogan la festivalul noroiului. Şi m-am distrat când am jucat cu persoane pe care nu le ştiam jocul „Prinde dragonul de coadă”, a fost plăcut să ne cunoaştem. Am mâncat preparate delicioase şi am socializat cu străini.

Festivalul noroiului a devenit atât de cunoscut încât turişti din întreaga lume vin în Coreea de Sud pentru a participa la eveniment.

Derek Curtis, turist american: Am venit aici pentru festivalul noroiului ca să mă distrez cu oameni buni. Cea mai bună parte este că toată lumea se distrează. E un pic cam extravagant, dar suntem din Vegas. Ştim cum să petrecem şi Coreea o face bine.

Organizatorii festivalului spun că în afară de distracţie, participanţii la festival beneficiază şi de proprietăţile curative ale noroiului.

Kin Dong-Il, primarul oraşului Boreyong: Este un festival frumos şi sănătos, unde vin oameni din toată lumea. Vom dezvolta acest festival al noroiului şi în mod cert, îl vom face un festival global.

Festivalul noroiului din Coreea de Sud mai durează încă o săptămână. Anul trecut, peste trei milioane de oameni s-au bălăcit în parcul amenajat la 120 de kilometri de capitala Seul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri