Gregory Porter, nominalizat la premiile Grammy

Data actualizării: Data publicării:
Concert_GREGORY_PORTER_3

Gregory Porter, vocalistul american care va concerta la Jazz Night Out anul viitor, a fost nominalizat a cincea oară la premiile Grammy pentru cel mai recent album al sau, Take Me to the Alley.

Concert_GREGORY_PORTER_3

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va prezenta publicului din România acest album cu ocazia primului său concert în țara noastră.

Take Me to the Alley este nominalizat la categoria Best Jazz Vocal Album, aceeasi categorie care în 2014 i-a adus lui Porter un Grammy pentru discul Liquid Spirit. Despre premiu, muzicianul mărturisește că i-a deschis multe uși, admirația și respectul care au venit odată cu această recunoaștere onorându-l. În același timp, Gregory Porter se grăbește să adauge că adevărata sa satisfacție artistică este aceea de a atinge inimile oamenilor cu muzica și versurile sale.

Se pare că a reușit acest lucru cu noul album, Take Me to the Alley urcând pe locul 1 în Apple Music pe 6 continente, în țări precum Japonia, Canada, Australia, Africa de Sud, Brazilia, Germania, Marea Britanie sau Franța.

De altfel, succesul nu-l ocoleste pe Gregory Porter, artistul fiind nelipsit de la marile festivaluri de jazz ca Montreux, North Sea Jazz, Jazz A Vienne, Copenhagen Jazz Festival, discurile sale se vând în număr foarte mare, iar premiile câștigate vorbesc de la sine: un Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, două Jazz FM Awards, dar și titlul de Male Singer of the Year acordat de Journalists Association Jazz Awards în 2014.

Pe 24 aprilie la Sala Palatului, Gregory Porter va susține primul său concert în România, în cadrul seriei de concerte Jazz Night Out organizate de Twin Arts.

Biletele la acest concert costă 120, 150, 180, 220, 260 de lei în funcție de categorie.

Detalii pe www.twinarts.ro şi paginile de Facebook Jazz Night Out și Twin Arts.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri