La Hollywood se poartă gemenii! Cuplurile care vor avea doi copii dintr-o lovitură

Data publicării:
george

La Hollywood se poartă gemenii! Beyonce şi Jay-Z vor avea doi copii. Vestea a fost dată pe Instagram şi s-a răspândit repede. Amal şi George Clooney au făcut acelaşi anunţ zilele trecute, iar Pharell Williams a devenit tată de tripleţi la începutul acestui an. Ce să mai, barza va trebui să-şi ia ajutoare!

Beyonce a intrat în istoria atunci când a anunţat pe Instagram că este însărcinată cu gemeni. Fotografia postată de ea a avut 8 milioane de like-uri, iar la scurt timp au început să apară pe internet şi parodii.

Artista şi soţul său Jay-Z mai au o fiică, Blue Ivy, în vârstă de cinci ani. De pe internet nu au lipsit nici fotografiile cu ea langa burtica mamei.

Beyonce şi Jay-Z nu sunt singurii care îşi măresc familia anul acesta. Amal şi George Clooney au anunţat de curând că şi ei vor fi părinţi de gemeni. Soţia celebrului actor va naşte în luna iunie. Printre primele persoane care au aflat vestea s-a aflat şi actorul Matt Damon, bun prieten cu George Clooney.

„Am lucrat împreună toamna trecută şi m-a luat deoparte pe platou şi mi-a zis. Aproape că am început să plâng. M-am bucurat atât de mult pentru el şi l-am întrebat în câte săptămâni este însărcinată? Iar el a zis opt săptămâni şi i-am zis că e nebun. Nu spune nimănui altcuiva. Nimănui! Nu ştii regula de 12 săptămâni?” spune Matt Damon.

Amal şi George Clooney s-au căsătorit în toamna anului 2014. Nunta a avut loc intr-un fastuos hotel din Veneţia, iar la eveniment au particiapt zeci de vedete internaţionale.

„Sunt entuziasmat pentru el. Amal este minunată. A tras lozul cel mare cu ea. Este o persoană remarcabilă din toate punctele de vedere. Se vor descurca de minune. Vor fi nişte părinţi minunaţi. Copiii aceia sunt norocoşi,” adaugă Matt Damon.

Un alt bărbat la fel de norocos este artistul Pharell Williams. Soţia sa a născut tripleţi la începutul acestui an. Cei doi mai au un fiu, Rocket, în vârstă de opt ani.

Lista vedetelor internaţionale care sunt parinti de gemeni este mult mai mare. Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker sau Angelina Jolie sunt doar câteva exemple. Nimeni nu-l întrece însă pe cunoscutul jucător de tenis, Roger Federer, care are două perechi de gemeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri