Motivul pentru care menajera lui Kate și a Prințului William și-a dat demisia

Data actualizării: Data publicării:
kate middleton charlotte

Menajera lui Kate Middleton și a Prințului William și-a dat demisia de la slujba plătită cu 50.000 de euro pe an, susținând că este o treabă mult prea solicitantă, relatează publicația britanică The Mirror.

Slujba lui Sadie Rice, menajera-șefă a cuplului princiar, includea curățenia zilnică, spălarea hainelor și a lenjeriilor, cumpărăturile pentru casă și prepararea meselor zilnice. Femeia în vârstă de 35 de ani locuia într-una dintre proprietățile cu 10 dormitoare din Anmer Hall, unde Kate și Prințul William își petrec majoritatea timpului.

După ce i s-a cerut să se ocupe și de Kensington Palace, Rice și-a dat demisia, susținând că jobul este mult prea obositor, iar sarcinile se adună de la o săptămână la alta. Un apropiat al femeii a declarat că femeia nu avea o viață normală în afara serviciului: "Este foarte muncitoare, dar sarcinile ei se măresc constant. Și-a depus demisia și nimic nu o va face să se răzgândească. Este pierderea lor".

Înainte să ajungă în subordinea lui Kate Middleton, Sadie Rice a fost timp de cinci ani menajera Prințului Haakon al Norvegiei, iar înainte era menajeră la Buckingham Palace și una dintre femeile plăcute de Regina Elizabeth a II-a.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri