O chelneriță româncă, dată afară după ce managerul ar fi găsit-o dezbrăcată în camera lui Orlando Bloom

Data actualizării: Data publicării:
Viviana ROss

O tânără de origine română, care era chelneriță într-un local din Marea Britanie, a fost dată afară, după ce managerul ei a găsit-o dezbrăcată în camera actorului Orlando Bloom.

Viviana Ross, în vârstă de 21 de ani, lucra la Chiltern Firehouse, unul dintre cele mai populare baruri din Londra, Marylebone, și a plecat cu actorul, după ce și-a terminat tura. Potrivit IMDB, Viviana s-a născut în Dublin, Irlanda, în 1995, iar în 2001 s-a mutat în Germania. Părinții ei sunt din România, așa că Viviana vorbește germană, engleză, dar și română. În 2015, Viviana a absolvit cursurile Academiei de Film din Munchen și s-a mutat în Marea Britanie, pentru a-și urma visul de a deveni o actriță cunoscută.

Tânăra a servit la masa actorului vineri seară și au făcut conversație până când Vivianei i s-a terminat programul. Orlando Bloom ar fi invitat-o apoi în camera lui de hotel, iar Viviana a acceptat.

A doua zi, actorul a plecat, însă tânăra a rămas să își continuie somnul de frumusețe. Un manager al hotelului a găsit-o în cameră și l-a informat pe patronul localului unde lucra Viviana, iar tânăra a fost concediată pentru că "a fraternizat cu clienții". Un prieten al tinerei a povestit tabloidului The Sun că Viviana nu are regrete și că a petrecut "o noapte incredibilă" alături de starul seriei "Pirații din Caraibe".

După ce știrea a făcut înconjurul presei, un apropiat al actorului a povestit că Orlando Bloom a făcut rost de numărul de telefon al tinerei chiar de la localul în care aceasta lucra și a sunat-o să îi spună că îi pare rău că a fost concediată. "Este un gentleman perfect", a adăugat sursa citată de PageSix.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri