Raed Arafat vorbește despre respect, duminică, la „Bonton”

Data publicării:
respect Arafat

Înainte să înceapă şcoala primară, Raed Arafat şi-a petrecut copilăria într-o mănăstire. „Doi ani am fost într-o şcoală a unor surori, deci o mănăstire. Şi acolo era o grădiniţă şi părinţii mei m-au trimis acolo şi acolo am primit o educaţie foarte bună. Si trimiteau mulţi copii acolo, era o şcoală chiar foarte cunoscută şi puteai să te duci până la clasa I inclusiv. În astfel de anturaje eşti ca şi copil influenţat şi îti creezi modul tău de a fi pentru viitor.”

Fostul Ministru al Sănătăţii este dezamăgit de respectul românilor pentru locul de muncă. De felul în care oamenii nu îşi mai fac treaba. „Vorbesc aici de respectul celor care vin şi apelează la tine într-un loc de muncă în instituţiile publice, nu neapărat într-o firmă privată. Interacţiunea între cetăţean şi între reprezentanţii anumitor instituţii când cetăţeanul are nevoie de ei şi nu generalizăm aici.”

Și totuși, Raed Arafat îi îndeamnă pe oameni să lupte pentru o Românie civilizată şi spune că „datoria fiecăruia este să te duci mai departe şi să faci. Perseverenţa este, într-adevăr, mama succesului şi la orice trebuie să fii perseverent.”

Mai multe detalii, sfaturi de bune maniere şi interviul complet puteţi urmări duminică 8 decembrie, de la ora 17.30, pe Digi24, în cadrul emisiunii „Bonton”, prezentată de Dana Gonţ.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri