Steven Spielberg, dezvăluiri despre noul lungmetraj Indiana Jones

Data publicării:
indiana jones

 

Foto: Facebook

Misterul încă planează asupra intrigii viitorului episod al celebrei saga create în 1981 de George Lucas şi  Steven Spielberg. ”Singurul lucru pe care vi-l pot spune e că nu îl voi ucide pe Harrison la finalul acestui film”, a afirmat Steven Spielberg, înainte de a-şi mărtutisi admiraţia pentru actorul său preferat, astăzi în vârstă de 73 de ani.

Cineastul s-a declarat mândru şi de colaborarea cu John Williams, pentru muzica din peliculă.,

Scenariul va fi scris în colaborare David Koepp, unul dintre colaboratorii săi de cursă lungă, care a semnat şi  ”Jurassic Park”.

Noul lungmetraj, al cărui titlu nu a fost deocamdată dezvăluit, va fi lansat după 11 ani de la cel mai recent opus din această franciză, ”Indiana Jones şi regatul craniului de cristal”, în care personajul interpretat de Harrison Ford se reîntâlneşte cu o fostă iubită, Marion, interpretată de Karen Allen, şi descoperă că are cu aceasta un fiu, Mutt Williams, interpretat de Shia LaBeouf.

Steven Spielberg, în vârstă de 69 de ani, a regizat toate filmele din seria ”Indiana Jones”.
Franciza ”Indiana Jones”, creată de cineastul George Lucas, include deocamdată patru filme, care au generat încasări de aproape două miliarde de dolari pe plan mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri