Street Delivery, ziua II: Ateliere de creaţie, filme, spectacole şi o petrecere cu spumă

Data publicării:
street delivery

Timp de trei zile, strada Arthur Verona din centrul Capitalei şi-a propus să redevină zona de promenadă preferată a bucureştenilor. „Sunt aproape 10.000 de oameni care vin zilnic pe strada Arthur Verona ca să participe la concerte, proiecţii de film, la spectacole de teatru stradal şi performance, la ateliere pentru copii, şi să interacţioneze cu ONG-uri care activează în zona ecologiei, a responsabilităţii sociale şi care îşi prezintă proiectele şi discută cu cei prezenţi”, a declarat Ana Niculescu, organizator al evenimentului.

Organizatorii şi-au propus să aducă arta în stradă, mai aproape de bucureşteni. Curajoşii şi-au pus imaginaţia la lucru într-unul dintre zecile de ateliere de creativitate. De exemplu, au încercat să creeze o pereche de cercei dintr-o doză de bere.

Organizatorii au încercat să îmbine frumosul cu utilul: în majoritatea atelierelor de la Street Delivery, ambalajele au reprezentat materia primă: doze de suc, de bere, cartoane şamd. „Atelierele sunt destinate în special copiilor, dar îi aşteptăm pe toţi copiii între 5 şi 80 de ani să recicleze, fiindcă nu e bine să aruncăm nimic”, a spus şi Alexandra Dinu, coordonator Creative Arts.

Participanţii la eveniment s-au bucurat inclusiv de o petrecere cu spumă. Urmăriţi imaginile în clipul ataşat articolului.

Fotografii de la eveniment: Facebook/StreetDelivery

 


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri