Trei zile de acces fără abonament la HBO3 și HBO3 HD pentru abonații Digi TV

Data publicării:
telecomanda-tv

În perioada 18-20 februarie, timp de trei zile, programele difuzate de HBO3 și HBO3 HD vor fi disponibile fără costuri suplimentare abonaților Digi TV la serviciul de televiziune prin cablu digital și satelit.

tv telecomanda

Programul HBO3 din aceste trei zile  include maratoane ale unor seriale HBO apreciate, miniserii celebre, dar și documentare originale HBO.

Sâmbătă, 18 februarie, de la 12:45, puteți urmări primul episod din sezonul 4 al emisiunii Știrile săptămânii cu John Oliver.

De la ora 16:25, începe maratonul Togetherness/Sub același acoperiș, un serial HBO, scris și regizat de Jay și Mark Duplass. Seara continuă cu maraton Divorce/Divorț. Primul sezon va fi difuzat în întregime la HBO3 începând cu ora 21:00. Serialul de comedie a avut premiera în 2016 și a însemnat întoarcerea la HBO a lui Sarah Jessica Parker. Ea o interpretează pe Frances, o femeie care își reevaluează viața și descoperă că nu este atât de ușor să o ia de la început.

Ziua de duminică, 19 februarie, începe cu documentarul A girl in the river: The price of forgiveness/O fată în râu: Prețul iertării, care o are în centru pe o tânără care a supraviețuit momentului în care propria familie a încercat să o omoare în numele onoarei. Acest documentar HBO a câștigat premiul Oscar la categoria cel mai bun documentar scurt.

Miniseria Olive Kitteridge începe de la ora 11:25. Drama în patru părți prezintă povestea unui oraș aparent liniștit, cu afacerile și tragediile lui, prezentate din perspectiva lui Olive (Frances McDormand), o femeie al cărei spirit și comportament dur maschează o inimă caldă, dar tulburată.

Ziua la HBO3 continuă cu maratonul sezonului 5 din serialul original Girls/Fetele. Apoi va fi difuzat și primul episod al sezonului 6 care a avut premiera pe 13 februarie la HBO.

Luni, 20 februarie, publicul va putea urmări, începând cu ora 09:45, miniseria Mildred Pierce care oferă portretul unei femei unice și independente care se luptă să-și croiască o viață nouă pentru ea și familia ei. Kate Winslet a câștigat premiul Globul de Aur în 2012 pentru cel mai bun rol principal într-o miniserie sau film TV pentru interpretarea lui Mildred Pierce.

După-amiaza continuă cu două filme originale HBO: Bessie, de la 15:25, în care Queen Latifah o interpretează pe Bessie Smith, legendara cântăreață de muzică blues, și Hemingway și Gellhorn, de la 18:20, cu Nicole Kidman și Clive Owen în rolurile principale.

Noua miniserie HBO, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate, debutează la HBO3 de la ora 21:00. Reese Witherspoon, Nicole Kidman și Shailene Woodley interpretează rolurile principale în această producție despre trei mame din nordul Californiei ale căror vieți aparent perfecte se destramă până se ajunge la crimă.

Episodul 2 din Girls/Fetele, sezonul 6 și ultimul, începe de la 22:00, iar de la 22:30 are premiera la HBO3 noul serial original HBO Crashing/Punct și de la capăt. Creat de Pete Holmes, acest serial de comedie prezintă viața unui actor de stand-up a cărui viață se transformă într-un dezastru, forțându-l să își reevalueze prioritățile.

Filmele originale Jocul se schimbă, Temple Grandin și primele episoade din Vicepreședinta, Îngeri în America sau Cei rămași sunt alte titluri care vor putea fi urmărite weekendul acesta la HBO3.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri