„Tu eşti Albert Einstein! Îţi voi arunca în aer toată casa”. Momente de panică pentru un actor celebru amenințat cu moartea

Data publicării:
images 1

 

Potrivit dailymail.co.uk, Graciela Nahle, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată în momentul în care s-a furişat pe proprietatea pe care starul de cinema o deţine în Los Angeles, scrie Mediafax.

Conform documentelor oficiale depuse la tribunal, Graciela Nahle le-a spus poliţiştilor că Shia LaBeouf este de fapt Albert Einstein. LaBeouf a surprins-o pe admiratoare în timp ce aceasta mânca pepene verde pe aleea din faţa vilei sale, în luna august.

Atunci când a rugat-o să plece, aceasta a început să strige: "Îţi voi arunca în aer toată casa! Voi arunca în aer toată lumea! Tu eşti Albert Einstein şi fiecare dintre noi doi aparţine celuilalt".

Potrivit presei americane, admiratoarea l-a mai vizitat o dată pe starul american, venind de acea dată însoţită de un bebeluş şi spunând că ea şi LaBeouf au fost cei mai buni prieteni într-o viaţă anterioară.

Site-ul TMZ.com afirmă că femeia a pătruns ilegal de trei ori pe proprietatea starului, iar acesta a început să se teamă pentru siguranţa sa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri