Un „vampir” de la Hollywood, la Electric Castle

Data publicării:
jamie campbell bower bontida

Ploaia torențială nu i-a speriat pe tinerii care au venit să se distreze la festivalul de la Bonțida. Pregatiți cu pelerine, aceștia au continuat să danseze pe piesele favorite.

Super ne descurcăm și pe ploaie. Chef, muzică, merge bine. (Reporter: Nu se putea Electric fără ploaie?) Păi nu. Trebuia. Pelerina - de acasă. Numai cizmele îmi lipsesc”, spune o participantă.

„Ploaia e plusul la Electric. Își face toată treaba”, spune un alt participant.

Fanii Twilight Saga și Harry Potter ajunși la Electric Castel l-au putut vedea sâmbătă pe „vampirul Caius”. Tânărul actor Jamie Campbell Bower a ajuns pentru prima dată în Transilvania și este fascinat de ce a găsit.

„Sunt atras de partea întunecată a vieții, savurez poveștile cu vampiri, poveștile horror, așa că o să încerc să absorb cât mai multă energie de pe acest tarâm (n.r. - Transilvania). Chiar vorbeam ieri... dacă știți pe oricine care ne poate facilita intrarea la un castel pentru a realiza aici al doilea album, ar fi grozav! E un vibe extraordinar aici. Sunt atât de mulți oameni aici, atâtea lucruri, sunt stiluri de muzică diferite, este aici acest sat, în mijlocul pustiului. E excelent!”, a declarat pentru Digi24 Jamie Campbell Bower.

Actorul este solistul trupei britanice de punk-rock Counterfeit și cântă la Electric Castel pe scena Hangar.

Zilnic, pe domeniul Banffy, sunt organizate zeci de ateliere și activitați distractive. A fost amenajat și un teren de volei cu nisip pentru ca tinerii să se simtă ca pe plajă.

„Ideea e să băgăm mingile în găleți și care îl nimerește trebuie să îl ude pe celălalt”, detaliază un participant distracția.

250 de artişti vor urca pe cele nouă scene amenajate la castelul Banffy. În cele patru zile de festival, sunt aşteptaţi aproape 150.000 de oameni.

Citiți și:

Sezonul festivalurilor. Cât costă cazarea la Electric Castle și Untold

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri