Vacanță în parcuri de distracții. Disneyland și Legoland, printre cele mai populare destinații 

Data publicării:
disney

Lumea poveștilor prinde viață pentru familiile cu copii în parcul Disneyland de lângă Paris. Prețul unui pachet turistic de trei zile, la un hotel de două stele, costă 325 de euro de persoană. Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate.

Nu este singurul parc unde cei mici se pot distra de minune. „Pentru parcurile de distracție vă propunem Legoland, renumit pentru cele 72 de căsuțe din lego. Cazarea este undeva pe la 445 de euro de persoană”, a spus Adriana Butoianu, reprezentantul unei agenţii de turism.

În parcul de distracţii construit aproape în totalitate din cuburi colorate, copiii îşi pot arăta curajul în faţa piraţilor sau îşi pot construi propriul zgârie-nori din cuburi lego. O altă variantă este Parcul Prater din Viena, vizitat mai ales în vacanţe de tip city break. Un astfel de pachet costă 255 de euro de persoană şi include cazare cu mic dejun la trei stele şi bilete de avion.

Pentru părinţii mai curajoşi, agenţiile de turism propun ca destinaţie cel mai mare parc de distracţii din Spania, la preţuri ce încep de la 450 de euro de persoană.

 Aici te poţi plimba cu cel mai rapid roller-coaster din Europa, poţi participa la curse de maşinuţe sau te poţi relaxa privind spectacolele care au loc pe tot parcursul zilei. Alternative există şi în ţară. Un exemplu este Parc Aventura din Braşov, unde intrarea costă 40 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri