VIRALUL ANULUI. Explicațiile profesorului după interviul pentru BBC

Data actualizării: Data publicării:
prof

Expertul în problemele din Asia de Est, devenit vedetă după ce copiii săi i-au stricat interviul în direct la postul BBC, explică acum momentele delicate prin care a trecut. El a apărut, mai relaxat, în direct la acelaşi post, alături de soţia sa asiatică şi cei doi copii, şi a vorbit despre situaţia care a amuzat lumea.

- Întrebarea este cum reuşeşte democraţia să reziste acestor scandaluri...

- Şi ce ar însemna acest lucru pentru întreaga regiune? Cred că unul dintre copiii dumneavoastră tocmai a intrat... Dacă se schimbă lucrurile în regiune, credeţi că relaţia cu Coreea de Nord se va schimba?

-Aş fi surprins dacă s-ar întâmpla acest lucru...mă scuzaţi...scuzele mele...îmi cer scuze...Coreea de Nord...scuze...Coreea de Nord...

Interviul care a făcut deliciul a milioane de oameni a devenit subiect pentru o nouă discuţie între expert şi postul BBC. A participat, de data aceasta, şi soţia profesorului, pe care mulţi au luat-o drept îngrijitoarea copiilor.

- Aceasta este soţia mea, Kim, fiul meu James şi fiica mea, Marion.

- Mă bucur să vă cunosc, cu adevărat, şi să pot vorbi cu dumneavoastră, nu doar să vă văd alergând pe fundal. Kim, cum au fost pentru dumneavoastră aceste ultime zile?

- Putea fi mai bine, am încercat să trecem peste asta. Suntem bine.

- Şi dumneavoastră aţi considerat că este amuzant, atunci când aţi revăzut clipul?

- Ok, am râs, am râs foarte mult, am fost puţin îngrijoraţi... ceva mai mult...

- Am fost îngrijoraţi că BBC nu ne va mai suna vreodată, de fapt.

- Aţi fost şocaţi de sugestia potrivit căreia Kim ar fi fost dădaca şi nu soţia, ştiţi, o presupunere pe care au făcut-o mulţi oameni?

- Da, nu ne-a picat bine acest lucru...

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri