Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan filmează la Castelul Corvinilor

Data actualizării: Data publicării:
jeffrey dean morgan la castel

De la Hollywood, la Hunedoara. Actorii Aaron Eckhart şi Jeffrey Dean Morgan filmează în aceste zile la Castelul Corvinilor. Starurile vor apărea într-un spot publicitar pentru un joc online. Filmările durează trei zile, perioadă pentru care castelul va încasa aproape 10.000 de euro.

Devenit celebru pentru rolurile din seriale de succes, precum "Grey's Anatomy" sau "The Walking Dead", Jeffrey Dean Morgan s-a ferit de camerele televiziunilor. Aşa că fanii au aşteptat răbdători ca starul să ia o pauză de la filmări.

Şi mai scump la vedere a fost Aaron Eckhart, cel care a dat viaţă personajului Harvey Dent, într-un film din seria Batman.

Pentru reclama în care apar Jeffrey Dean Morgan şi Aaron Eckhart, Castelul Corvinilor a primit 42.000 de lei. Aproape un sfert din încasările obţinute în 2016 din închirierea spaţiilor pentru diverse producţii.

Elena Iancău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Hunedoara: „În cursul anului trecut, la castelul de la Hunedoara s-au filmat 3 producţii importante. Iată că 2017 începe în forţă din acest punct de vedere”.

Spotul publicitar va fi apărea peste aproximativ două săptămâni. Unele cadre vor fi filmate la cetatea Râşnov, însă fără cei doi actori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri