Fiul lui Alain Delon, vești triste despre marele actor. „Vorbeşte puţin”

Data actualizării: Data publicării:
alain delon
Alain Delon nu şi-a pierdut luciditatea, contrar celor afirmate de fiii săi, şi este doar afectat din punct de vedere fizic, afirmă avocatul său. Foto: GettyImages

Alain Delon, monstrul sacru al cinematografiei franceze, este „slăbit” şi „nu suportă să se vadă astfel, diminuat”, a declarat fiul său Anthony într-un interviu pentru revista Paris Match.

Actorul, acum în vârstă de 88 de ani, care părea foarte slăbit într-o fotografie publicată pe Instagram de un alt fiu al său, Alain-Fabien, în ajunul Crăciunului, a suferit un grav accident vascular cerebral (AVC) în iulie 2019.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Vorbeşte puţin, îl oboseşte sau îl enervează când îl facem să se repete, căci vocea lui nu este întotdeauna în ton, vreau să spun audibilă”, a dezvăluit Anthony Delon în interviul pentru pentru Paris Match, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Scandaluri repetate în familie

Cei trei copii ai starului au depus plângere în luna iulie împotriva femeii pe care au prezentat-o ca fiind „asistenta sa socială”, o terminologie pe care aceasta din urmă o respinge, iar o anchetă a fost deschisă, în special pentru fapte de hărţuire morală.

Potrivit avocatului lor, Hiromi Rollin „l-a izolat în mod constant pe Alain Delon de apropiaţi şi de familie, utilizând manevre şi ameninţări” după AVC-ul suferit de celebrul actor.

În schimb, avocatul femeii care a fost expulzată în vara anului trecut din reşedinţa starului din Douchy-Montcorbon, o localitate situată la aproximativ 100 de kilometri sud de Paris, a anunţat că doreşte să depună o plângere „împotriva membrilor familiei Delon şi a unor gărzi de corp pentru violenţe voluntare în formă agravată (...), constatate printr-un certificat medical”.

În interviul de joi, Anthony Delon afirmă că a depus o sesizare împotriva surorii sale, Anouchka Delon, acuzând-o că nu l-a informat în legătură cu faptul că tatăl lor a fost „supus la cinci teste cognitive” între 2019 şi 2022 şi că „nu l-a trecut pe niciunul dintre ele”.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri