FOTO. Cum arată inelul de logodnă al lui Jennifer Lawrence. Nu este „o piatră imensă”, cum au scris tabloidele

Data actualizării: Data publicării:
Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth and Josh Hutcherson Attend 'El Hormiguero' Tv Show
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 26: Jennifer Lawrence attends 'El Hormiguero' Tv show at Vertice Studio on November 26, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Juan Naharro Gimenez/Getty Images)

Jennifer Lawrence și-a anunțat săptămâna trecută logodna cu Cooke Maroney, un dealer de artă din New York, pe care l-a întâlnit în vara anului trecut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imediat, tabloidele de peste Ocean au început să scrie despre inelul cu „o piatră (n.r. - rock e folosit în engleză pentru a descrie diamante) imensă” pe care l-ar fi primit Jennifer Lawrence de la logodnicul ei.

De fapt, inelul de logodnă este unul simplu, din aur galben, cu un diamant mic în centru. Este elegant și discret, la fel ca relația celor doi. Acesta a fost fotografiat de paparazzi, miercuri seară, în timp ce actrița și Cooke Maroney părăseau un restaurant din New York.

În vârstă de 28 de ani, Jennifer Lawrence are o relaţie cu Maroney, în vârstă de 34 de ani, din iunie 2018. Cei doi s-au cunoscut în 2013, fiind prezentaţi de o cunoştinţă comună.

Jennifer Lawrence nu a vorbit niciodată public despre Maroney, ci a făcut referire doar la relaţiile bune pe care le-a menţinut cu foştii săi iubiţi, între care regizorul Darren Aronofsky şi actorul Nicholas Hoult.

Lawrence, care a putut fi văzută cel mai recent în thrillerul „Red Sparrow”, are în palmares un premiu Oscar pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook” (2012) şi a mai primit trei nominalizări la premiile Academiei Americane de Film pentru „Winter's Bone” (2010) , „American Hustle„ (2013) şi „Joy” (2015).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri