Poliția din Los Angeles era pregătită să-l aresteze pe Will Smith după ce acesta l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscar 2022

Data actualizării: Data publicării:
momentul în care will smith il palmuieste pe chris rock
Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscar 2022, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. FOTO: Twitter

După ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock duminică, la decernarea premiilor Oscar 2022, polițiștii din Los Angeles erau pregătiți să-l aresteze pe Smith, potrivit unui interviu cu producătorul galei, însă Rock a fost ferm și a spus că nu vrea să depună plângere.

Într-un interviu acordat pentru ABC News, difuzat joi la „World News Tonight”, producătorul Will Packer a declarat că ofițerii LAPD i-au spus lui Rock „aceasta este o agresiune intenționată” și că ar putea depune reclamație, iar ei erau pregătiți să-l aresteze pe Smith în acea noapte, potrivit CNN.

Au spus, vom merge să-l ridicăm. Suntem pregătiți. Suntem pregătiți să-l ridicăm chiar acum. Puteți depune acuzații. Îl putem aresta. I-au prezentat opțiunile”, a declarat Packer pentru ABC. „Și în timp ce vorbeau, Chris... a respins hotărât acele opțiuni. A spus că e bine și că nu vrea să ia în calcul o reclamație”.

LAPD a făcut o declarație în noaptea premiilor Oscar, menționând: „Persoana implicată a refuzat să depună reclamație la poliție”.

Chris Rock a făcut o scurtă referire la incident miercuri, la un spectacol de stand-up din Boston, prima sa apariție publică după premiile Oscar. El le-a spus spectatorilor că „încă procesează ceea ce s-a întâmplat” și că va avea mai multe de spus despre asta la o dată ulterioară.

Will Smith și-a cerut scuze

Will Smith s-a întâlnit cu conducerea Academiei de Arte și Științe Cinematografice la începutul acestei săptămâni pe Zoom și și-a cerut scuze, a declarat pentru CNN o sursă apropiată evenimentelor.

Întâlnirea de marți a durat 30 de minute, timp în care Smith „și-a cerut scuze”, iar membrii Academiei i-au spus acestuia că „acțiunile lui ar putea avea consecințe”.

Smith i-a prezentat scuze și lui Chris Rock. Într-un mesaj postat pe Instagram, actorul proaspăt laureat cu Oscar a scris că purtarea sa este inacceptabilă și nu poate fi scuzată. „Vreau să îmi cer scuze public, Chris”, a transmis el. „Violența în toate formele ei este nocivă și distructivă”, a transmis Will Smith, în mesajul postat pe Instagram.

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa

Will Smith a urcat, duminică, pe scena Oscar 2022 și l-a lovit pe prezentatorul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore.

Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Totuşi, în transmisiunile difuzate de posturile străine, sunetul a rămas disponibil, iar Chris Rock a putut fi auzit în timp ce a spus: "Will Smith tocmai m-a pălmuit zdravăn de tot!".

„Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a adăugat starul de comedie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita