VIDEO. HBO lansează un serial inspirat din Game of Thrones. Primul episod

Data publicării:
game

Pentru fanii care nu mai au răbdare până în 2019, pentru difuzarea ultimului sezon din celebrul serial Game of Thrones, cei de la HBO s-au gândit să lanseze un nou serial. „Game Revealed” poate fi urmărit în fiecare luni seara pe HBO sau HBO Go, primul episod putând fi vizionat și pe YouTube.

Noul serial va avea 7 episoade și va prezenta interviuri cu actorii, declarații ale producătorilor și scene din spatele filmărilor. Astfel, curioșii care vor să descopere mai multe informații despre serialul preferat, vor găsi numeroase răspunsuri aici.

Primul episod al noului serial dezbate primul episod din sezonul șapte și a înregistrat la o zi după lansare aproape un milion de vizualizări pe YouTube. Are aproximativ 13 minute și, printre altele, dezvăluie și motivul apariției lui Ed Sheeran în serial. Se pare că momentul avut legătură și cu pasiunea lui actriței Maisie Williams pentru solist.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri