VIDEO Prințul Harry face noi dezvăluiri despre relația cu casa regală: „Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”

Data publicării:
harry meghan
Prințul Harry face noi dezvăluiri despre relația cu casa regală: „Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”. Foto: Captură YouTube

„Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele, nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja”, spune Prințul Harry în cel mai recent trailer pentru serialul „Harry și Meghan” de pe Netflix.

În cel mai recent trailer, cuplul dezvăluie motivele pentru care au renunțat la îndatoririle regale.

„Nu am fost aruncată la lupi, ci am fost dată hrană la lupi”, spune Meghan, citată de BBC.

Palatul Buckingham nu a comentat serialul Netflix și până acum nu a răspuns la aceste ultime clipuri.

„Am spus: „Trebuie să plecăm de aici”, spune Prințul Harry în trailerul ultimelor trei episoade care vor fi lansate joi.

Cu toate acestea, acest scurt teaser nu dezvăluie încă cine este cel acuzat că i-a mințit sau i-a subminat pe Ducele și Ducesa de Sussex sau cine a manipulat modul în care au fost văzuți de public.

Însă tonul sugerează câteva afirmații mai puternice, după ce prima jumătate a seriei documentare a avut mai puține dezvăluiri specifice decât era așteptat.

Momentul cel mai controversat este legat de referirea la Prințul William - cu trailerul care îi arată pe cei doi frați regali împreună.

Prințului Harry susține: „Au fost fericiți să mintă pentru a-mi proteja fratele”, dar fără a spune cine erau „ei” sau contextul în care prințul William era protejat.

„Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu noi dacă nu am fi ieșit când am făcut-o?” spune Prințul Harry, care acum locuiește cu Meghan în California.

Meghan vorbește despre grijile de securitate – iar un clip îl arată pe Prințul Harry spunând că se aflau într-un „zbor liber”, sugerând că aceasta a fost plecarea lor departe de presiunea pe care o simțeau în Marea Britanie.

În trailer a apare și Christopher Bouzy, care a înființat o companie de tehnologie care cercetează abuzul și dezinformarea pe rețelele sociale. El spune: „Ei recrutau în mod activ oameni pentru a disemina dezinformarea”.

Trailerul conține imagini cu cuplul bucurându-se de noua lor viață, iar Prințul Harry adaugă: „Pentru a trece la următorul capitol, trebuie să termini primul capitol”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri