Sfârșit de săptămână în București: filme, concerte și piese de teatru

Data publicării:
concert

Ne pregătim de weekend aşa că este timpul să aflăm ce ne aşteaptă în cinematografe, teatre, dar şi în sălile de concerte.

Cinematografele sunt zguduite în acest weekend de apariţia filmului Deepwater Horizon, bazat pe evenimentele care s-au petrecut în urmă cu 6 ani pe o platforma petroliera din Golful Mexic.

Platforma petrolieră din Golful Mexic a explodat în aprilie 2010, accident în care 11 muncitori au fost uciși și mai mulţi au fost răniți. Peste 630 milioane de litri de petrol au ajuns în mare. Filmul „Deepwater Horizon: Eroi în largul mării” ajunge vineri pe marile ecrane din România.

Ce poate fi mai potrivit decât o piesă de teatru care vă îndeamnă să vă bucuraţi de viaţă? Oana Pellea revine pe scena de la Bulandra, la începutul săptămânii viitoare, pentru spectacolul „Oscar și Tanti Roz”.

Povestea unui copil nedreptățit de soartă și doi mari actori care țin spectatorii țintuiți pe scaune. Oana Pellea și Marius Manole fac un spectacol „în care lacrima se împletește cu râsul”.

Rămânem pe scenă, dar schimbăm decorul şi ne pregătim pentru un concert live. Mâine, într-un club din Bucureşti, trupa Firma îşi lansează un nou videoclip.

Peste 40 de filme documentare vor putea fi vizionate la Cinemateca Eforie și Cinema Muzeul Țăranului - Sala Horia Bernea, la Bucureşti, în cadrul DocuArt Fest. Evenimentul a început de marți şi durează până duminică.

Sci+Fi FEST, primul festival de ştiinţă şi science fiction, va avea loc, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie, la Biblioteca Naţională a României, iar din program fac parte mini-conferinţe, concursuri de cosplay, workshopuri şi expoziţii.

Veşti bune şi pentru iubitorii muzicii folk. Mihai Mărgineanu îşi invită fanii la un concert aniversar.

Pe data de 6 octombrie, de la ora 19:30, Mihai Mărgineanu va urca pe scena Sălii Radio pentru a le oferi ascultătorilor un concert „simplu şi perfect”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri