Aaron Carter a dezvăluit că suferă de personalitate multiplă, schizofrenie și anxietate acută

Data publicării:
aaron carter
Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boy, a murit la 34 de ani. FOTO: Gulliver/ Getty Images

Cântărețul Aaron Carter a dezvăluit că suferă de mai multe boli psihice și că e i-a fost prescris „Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazadone și Omezprazol”.

Cântărețul a vorbit pentru prima dată în cadrul unei emisiuni televizate despre starea sa medicală. Artistul în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că poate face față afecțiunilor doar datorită unei liste lungi de medicamente puternice, potrivit People.

„Diagnosticul oficial este că sufăr de personalitate multiplă, schizofrenie, anxietate acută. Sunt maniac depresiv. Mi-a fost prescris Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazadone și Omezprazol”, a mărturisit Aaron Carter.

„Asta e realitatea mea, nu am nimic de ascuns”, adaugă artistul.

Aaron Carter a fost invitat la o emisiune cu temă medicală, alături de mama sa, care mărturisit că se luptă cu dependența de alcool, de mai mulți ani.

Aaron Carter este un cântăreț american de muzică pop, fratele mai tânăr al artistului Nick Carter, ce a făcut parte din Backstreet Boys, unul dintre cele mai celebre boy-banduri ale anilor '90.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri