Brad Pitt a aflat că el și Ellen DeGeneres au avut relații cu aceeași femeie

Data actualizării: Data publicării:
brad pitt ellen degeneres

Brad Pitt a avut o așa-zisă apariție „surpriză” în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, care, între altele, i-a mărturisit actorului că a avut o relație cu una dintre fostele lui iubite, fără să facă public vreun nume, scrie Mediafax.

Îmbrăcat într-o cămașă și purtând pe cap o bască, Brad Pitt a apărut inițial în platou ca membru al publicului invitat la emisiune. La un moment dat, DeGeneres l-a remarcat și l-a invitat alături de ea. „Mă simt bine aici”, a spus, însă, Brad Pitt, aplaudând și ovaționând alături de ceilalți spectatori.

Brad Pitt a continuat să întrerupă emisiunea, la care invitat oficial era actorul Sean Hayes, cel care, în cele din urmă, i-a și cedat scaunul, din cauza „acelor ochi”.

Brad Pitt a îmbrățișat-o pe DeGeneres, spunându-i că este un „superfan” al ei, apoi au început să discute, iar, la un moment dat, au descoperit că au avut relații cu aceeași femeie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Brad Pitt şi Ellen DeGeneres s-au cunoscut la sfârşitul anilor 1980 - începutul anilor 1990, la o petrecere la piscină organizată de cântăreaţa Melissa Etheridge, unde, spune actorul, vedeta TV flirta cu iubita lui de atunci. „M-am simţit flatat”, a spus el.

Ellen DeGeneres, care este căsătorită de mulţi ani cu actriţa Portia de Rossi, i-a spus apoi că, de fapt, chiar a avut o relaţie cu una dintre fostele lui iubite, dar nu a făcut public niciun nume.

La final, Brad Pitt a discutat cu Ellen DeGeneres despre cel mai recent film în care joacă și a glumit despre faptul că este „mai curajos” decât bunul lui prieten Tom Cruise, pentru că a permis unui pitbull să îl lingă pe faţă şi pe gât. Animalul apare alături de el în lungmetrajul „A fost odată la Hollywood/ Once Upon a Time in Hollywood”, de Quentin Tarantino.

„Tom Cruise, prietenul meu, se leagă de un avion care decolează şi apoi aterizează. Eu mi-am pus sos de mere pe gât pentru ca un pitbull să arate că mă iubeşte. Nu ştiu cine este mai curajos”, a declarat Brad Pitt.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Armata celor 12 maimuţe” şi „Moneyball”. În 2013, a primit primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. O a doua nominalizare la Oscar ca producător a primit-o în 2016, pentru filmul „The Big Short”. Pe lângă filmul lui Tarantino, recent, Pitt a lansat, la Festivalul de la Veneţia, lungmetrajul SF „Ad Astra”, de James Gray.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Andreea Tonciu și-a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare: „Le știam pe toate din...
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita