Cauza morții Lisei Marie Presley a fost dezvăluită, la șase luni de la deces

Data publicării:
Lisa Marie Presley.
Lisa Marie Presley, fiica legendarului Elvis Presley, a murit în 12 ianuarie la 54 de ani. FOTO: Profimedia Images

Moartea Lisei Marie Presley, în ianuarie, a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, arată mai recent raport al medicului legist din Los Angeles County, potrivit dpa.

În timp ce raportul nu menţionează prezenţa drogurilor în corp, site-ul american de divertisment TMZ a relatat că ar putea exista încă rezultate toxicologice care nu au fost publicate, scrie News.ro. 

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscilla Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur.

Se pare că a slăbit între 40 şi 50 de kilograme în lunile de dinaintea decesului şi luase opioide pe lângă medicamente pentru pierderea în greutate. De asemenea, suferise o operaţie de chirurgie plastică, potrivit unei surse apropiate familiei.

După moartea ei, a apărut o dispută legală între Priscilla şi fiica Lisei, Riley Keough, cu privire la un mare fond fiduciar. Iniţial, Lisa Marie o alesese pe mama ei ca fiind una dintre co-mandatare, dar ulterior a făcut modificări pentru a o exclude, desemnând-o pe Riley să controleze exclusiv fondul.

Disputa a fost rezolvată între timp. "Familiile sunt fericite. Toată lumea este fericită şi încântată pentru viitor", a declarat avocatul Priscillei Presley după audierea din luna mai.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri