Femeia pe care toată lumea o confundă cu Meghan Markle. Cum arată sosia ducesei de Sussex

Data actualizării: Data publicării:
meghan markle ducesa de sussex
Foto; Getty Images

O femeie care a devenit cunoscută prin intermediul paginii sale de Instagram i-a uimit pe fanii casei regale din Marea Britanie pentru înfățișarea sa izbitor de asemănătoare cu cea a ducesei de Sussex, Meghan Markle.

Akeisha Land, mamă a doi copii, din Missouri, a atras atenția internauților după ce a publicat mai multe fotografii în care seamănă cu ducesa de Sussex, potrivit The Sun.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, are mai mult de 150.000 de urmăritori pe Instagram, rețea pe care aceasta o folosește mai mult ca să publice fotografii cu copiii ei.

sosie meghan instagram
Foto: Instagram

„Oamenii de pe stradă vin la mine și mă întreabă dacă cineva mi-a spus că semăn cu... Mereu râd până ca ei să termine întrebarea pentru că știu exact ce vor spune, fiindcă am auzit asta prea des, mai ales în ultima vreme, de când am început să port părul drept”, spune Akeisha.

sosie meghan instagram 2
Foto: Instagram

„Chiar și prietenii apropiați și familia mea spun că semnăn cu ea. Chiar dacă eu nu văd asemănări, o iau ca pe un compliment pentru că este superbă”, a adăugat femeia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mulți fani din mediul online și-au exprimat uimirea prin comentarii, spunând că ar putea fi „surori gemene”.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri