FOTO. Când Tom Hanks întrerupe sesiunea foto a unui cuplu proaspăt căsătorit

Data publicării:
2015 National WWII Museum's American Spirit Award Gala
NEW YORK, NY - FEBRUARY 24: Tom Hanks attends 2015 National WWII Museum's American Spirit Award Gala at Cipriani Wall Street on February 24, 2015 in New York City. (Photo by Rob Kim/Getty Images)

Actorul Tom Hanks a întrerupt sesiunea foto a unui cuplu proaspăt căsătorit pentru a face un selfie cu ei și pentru a-i felicita, relatează BBC News. Momentul a fost surprins atât de actor, care a postat fotografia cu cei doi pe Instagram, cât și de fotografa cuplului, iar imaginile s-au viralizat pe internet.

tom hanks

Fotografia postată de actor pe rețelele de socializare s-a viralizat. A primit 11.000 de like-uri pe Facebook, 67.000 de like-uri pe Instagram și 33.000 de oameni discutau despre acest subiect pe Facebook.

Tom Hanks alerga prin Central Park, New York, când i-a văzut pe Elisabeth și Ryan în timp ce erau fotografiați.

„Făceam fotografii cu mireasa și mirele când un tip care alerga s-a oprit, și-a dat jos șapca și ochelarii și s-a prezentat: „bună, sunt Tom Hanks” și a dat mâna cu mirele. I-a întrebat cum îi cheamă și i-a felicitat, iar înainte să plece i-a rugat să facă un selfie împreună. Pe urmă a postat fotografia pe Instagram, Twitter și Facebook”, a povestit fotografa cuplului Meg Miller.

poza tom hanks cuplu

Mirii au povestit pentru BBC News că Tom Hanks s-a oferit să le oficializeze el nunta, dar ei deja se căsătoriseră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri