Michael Douglas, despre lupta cu cancerul: Sunt un soţ mai bun după ce am învins boala

Data publicării:
AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul american Michael Douglas a acordat recent un interviu în care a spus că a devenit ”un soţ mai bun” după ce a ieşit învingător din lupta cu cancerul oral cu care a fost diagnosticat în 2010, informează contactmusic.com citat de News.ro.

AARP's 15th Annual Movies For Grownups Awards - Arrivals
Foto: Gulliver/Getty Images

Starul hollywoodian, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat cu cancer oral în 2010 şi spune că după ce a învins boala a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp în compania soţiei sale, actriţa Catherine Zeta Jones, în vârstă de 47 de ani, şi a copiilor lor, Dylan, în vârstă de 16 ani, şi Carys, în vârstă de 13 ani.

Cei doi actori s-au despărţit pentru o scurtă perioadă în 2014, însă au decis să se împace şi să ofere căsniciei lor o nouă şansă.

”Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, a declarat Michael Douglas.

”Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată - suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis să petrec mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin”, a mai spus actorul american.

”Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea”, a adăugat starul hollywoodian.

Michael Douglas a făcut aceste declaraţii în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri organizată cu ocazia TCM Classic Film Festival, la cinematograful Ricardo Montalban din Los Angeles.

Michael Douglas a suferit de cancer la nivelul limbii, după ce, iniţial, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer al gâtului.

Starul american a explicat ulterior că a fost sfătuit să nu dezvăluie diagnosticul real - cancer al limbii - din cauza riscurilor generate de această boală, care poate să cauzeze desfigurări faciale, iar el se afla în acel moment pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a unui film.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri