Motivul pentru care fanii unor vedete indiene fură lapte pentru a-l turna peste afişele cu idolii lor

Data actualizării: Data publicării:
india-afise-lapte-twitter
Foto: Twitter

Comercianţii de lapte din sudul Indiei s-au plâns poliţiei cu privire la fanii unor vedete de cinema care fură cantităţi imense de lapte pentru a le turna peste afişele şi posterele cu idolii lor, transmite Agerpres.

india-afise-lapte-twitter
Foto: Twitter

Hinduşii toarnă de obicei lapte peste statuile zeităţilor, în cadrul ritualurilor din temple, însă mulţi fani au preluat această practică, în speranţa că va purta noroc filmului sau actorului preferat.

Mai multe furturi de lapte au fost înregistrate în statul sudic Tamil Nadu după ce actorul Silambarasan a postat marţi un videoclip în care cerea fanilor să-i celebreze viitorul său film, turnând lapte din "recipiente uriaşe" peste afişele şi posterele cu acesta, au relatat mass-media locale.

Circa 10.000 de litri de lapte au fost furaţi în acest stat începând de miercuri, provocând pierderi uriaşe comercianţilor, a indicat SA Ponnusamy, proprietarul unui magazin care comercializează lapte şi preşedinte al Milk Dealers Employees Welfare Association din Tamil Nadu.

„Douăzeci la sută din populaţia statului este extrem de săracă, mii de copii nu au acces la lapte şi suferă de malnutriţie. O astfel de risipă e criminală. Aceste staruri ar trebui să înceteze să îndrume greşit oamenii”, a declarat Ponnusamy, care a depus şi o plângere la poliţie în acest sens.

Laptele este lăsat în faţa magazinelor de către furnizori în primele ore ale dimineţii, iar fanii îl fură, probabil, în această perioadă, când rămâne nepăzit.

Potrivit lui Ponnusamy, laptele continuă să fie irosit în timpul lansării filmelor, în pofida apelurilor făcute vedetelor de a-i convinge pe oameni să pună capăt acestei practici. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri