Rapperul care își schimbă numele de scenă a cincea oară

Data publicării:
34th Annual Walter Kaitz Foundation Fundraising Dinner
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Rapperul american Sean ”Diddy” Combs a anunţat, sâmbătă, cu ocazia împlinirii vârstei de 48 de ani, că îşi schimbă numele de scenă pentru a cincea oară, urmând să răspundă la numele Brother Love, informează tabloidul The Sun.

34th Annual Walter Kaitz Foundation Fundraising Dinner
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Artistul a mai fost cunoscut cu numele de scenă Puff Daddy, Puffy, Diddy şi P. Diddy, relatează News.ro.

”M-am hotărât să îmi schimb numele din nou. Noul meu nume este Love aka Brother Love”, a scris rapperul pe Twitter.

Într-un material video care i-a însoţit mesajul rapperul a recunoscut că schimbarea este ”riscantă”, dar a precizat că aceasta este necesară, întrucât simte că nu mai este aceeaşi persoană ca înainte.

”Nu mai sunt cine obişnuiam să fiu. M-am schimbat. Noul nume este Love aka Brother Love. Nu voi răspunde la Puffy, Diddy, Puffy Daddy sau alte apelative în afară de Love sau Brother Love”, a spus el.

Rapperul a fost cunoscut drept Puff Daddy în 1997, iar în anul următor şi-a folosit prenumele real, Sean John.

În 1999, rapperul şi-a ales numele Puffy, iar ulterior a fost cunoscut şi drept P. Diddy şi Diddy.

După ce a fost numit cea mai bogată vedetă de revista Forbes, având o avere estimată la 820 de milioane de dolari, rapperul a declarat: ”Acest lucru nu contează pentru mine. Nu îmi pasă de revista Forbes. Îmi pasă doar să fiu un tată grozav. Am trei fii şi trei fiice, care sunt persoane amabile şi minunate. Au multă iubire în inimile lor. Sunt cel mai norocos om din lume”.

Sean John Combs, născut pe 4 noiembrie 1969, este un rapper şi cântăreţ de hip-hop american, producător muzical, actor şi antreprenor. A lansat şase albume de studio şi a câştigat trei premii Grammy şi două MTV Video Music Awards. S-a extins şi în alte domenii de activitate, iar printre brandurile sale se află două linii vestimentare, o companie de producţie cinematografică şi două restaurante. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri