VIDEO. Vedeta pop Bebe Rexha s-a prăbușit pe scenă după ce a fost lovită cu un telefon în cap de un fan în timpul concertului

Data publicării:
Y100 Spring Break 2023
Incidentul a avut loc la finalul concertului din New York. Foto: Profimedia Images

Vedeta pop Bebe Rexha a fost nevoită să-și întrerupă concertul, sâmbătă, după ce a fost lovită în cap de un telefon aruncat de un fan, scrie BBC.

Vedeta, care cânta la New York, s-a prăbușit în genunchi când telefonul a lovit-o în cap. Ulterior, aceasta a fost scoasă de pe scenă și a primit îngrijiri medicale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Videoclipul postat online arăta că un bărbat a fost scos din mulțime de securitate, în timp ce fanii au strigat „asta e un atac”.

Cântăreața, ale cărei hituri includ I'm Good (Blue) și Meant To Be, nu a comentat incidentul. Mama sa a declarat că vedeta a primit tratament medical și a avut nevoie de trei cusături.

Incidentul a avut loc la finalul concertului din New York. Fanii care au participat la spectacol și-au exprimat dezamăgirea în legătură cu acest moment.

„Sunt încă șocat”, a scris unul dintre fani pe Twitter. „Am văzut ceva zburând și a lovit-o”.

„Un final trist pentru un spectacol altfel grozav”, a comentat un alt fan. „Sper că e bine”, a mai scris acesta.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri