Video&Foto Cum arată prima navă de croazieră Orient Express, care va duce călătoriile de lux la un alt nivel

Data actualizării: Data publicării:
Orient Express Silenseas
Brandul Orient Express vrea să intre pe piața croazierelor. Pregătește un super-iaht de 220 de metri care va putea găzdui până la 120 de oaspeți. FOTO: www.orient-express.com

La aproape un secol și jumătate de când cel mai luxos tren de pasageri din lume a făcut prima călătorie, brandul Orient Express vrea să intre pe piața croazierelor. Pregătește un super-iaht de 220 de metri care va putea găzdui până la 120 de oaspeți și un rafinament pe măsura celebrului tren. 

O croazieră pe ocean fără emisii este imposibilă, dar compania promite o propulsie mai sustenabilă, cu energie eoliană și gaz natural lichefiat în loc de motorină. 

Super-iahtul va avea 54 de apartamente, inclusiv o suită prezidențială de 1.415 metri pătrați, două piscine, două restaurante, un bar și o sală de spectacole.

Cel care se va ocupa de design interior va fi arhitectul francez Maxime d'Angeac, în timp ce firma de design din Nantes Stirling Design International se va ocupa de designul exterior.

orient-expres-yaht.jpg1
Brandul Orient Express vrea să intre pe piața croazierelor. Pregătește un super-iaht de 220 de metri care va putea găzdui până la 120 de oaspeți. FOTO: www.orient-express.com

„Cu Orient Express Silenseas, începe un nou capitol în istoria noastră, luând experiența și excelența călătoriilor de lux și transpunând-o pe cele mai frumoase mări ale lumii. Acest iaht cu vele excepțional, cu rădăcini în istoria Orient Express-ului, va oferi servicii inegalabile și spații cu design rafinat, care amintesc de epoca de aur a croazierelor”, a declarat Sébastien Bazin, președinte și CEO al Accor.

Încă nu se pot face rezervări pentru croaziere viitoare, dar au fost dezvăluite informații că iahtul va oferi călătorii în Marea Mediterana în timpul verii și în Marea Caraibelor în timpul iernii, cu escale pentru a descoperi comori culturale”.

Dezvăluirea privind Orient Express Silenseas vine după ce în octombrie super-iahtul Ritz-Carlton a plecat în prima sa croazieră. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri