Avertizare Infotrafic: Polei, carosabil umed și ceață pe mai multe drumuri din țară

Data publicării:
Ceata pe autostrada
Ceaţa şi poleiul pot afecta mai multe judeţe, după lăsarea serii. FOTO: Facebook Infotrafic

Centrul Infotrafic anunță că joi dimineața nu sunt drumuri blocate din cauza depunerilor de zăpadă, dar că pe multe șosele carosabilul este umed, iar în unele zone s-a depus polei sau este ceață.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că joi dimineață pe Autostrada A1 București-Pitești carosabilul este umed, sunt precipitații sub formă de ploaie, fără depunere de polei, pe tronsoanele kilometrice 11 - 49 și 86 - 110.

Pe Autostrada A2 București – Constanta și Autostrada A4 Ovidiu – Agigea se înregistrează ploaie ușoară, fără depuneri de polei pe întreg tronsonul A2 și A4, dar cu vizibilitate sub 100 metri între km 105 – 212 și pe A4.

De asemenea, pe Autostrada A3 București-Ploiești este ploaie ușoară, fără depuneri de polei, cu vizibilitate bună.

Pe DN 1 București – Brașov carosabilul este umed, se înregistrează lapoviță în zona montană, iar între Cluj-Napoca și Oradea este polei între km 542 – 550, în zona localității Poieni, județul Cluj.

De asemenea, DN 1A Ploiești – Cheia – Brașov este acoperit cu zăpadă frământată de 0-1 cm, în zona Cheia. Pe DN 3 Călărași – București se înregistrează ceață care reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 metri între localitățile Lehliu-Gară și Fundulea.

Plouă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu și ninge pe DN 67C între Rânca și Novaci, cu depunere de polei între Șugag și Oașa.

Toate porturile de la Marea Neagră sunt operaționale, anunță Infotrafic.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri