METEO. Cum va evolua vremea în următoarele zile

Data actualizării: Data publicării:
toamna getty 1
Foto: Gulliver/Getty Images

Perioada următoare va lipsită de precipitaţii în cea mai mare parte a teritoriului, iar de mâine se vor atinge din nou maxime de 30 de grade Celsius.

Săptămâna începe cu timp frumos în aproape toată ţară. După-amiaza, norii vor mai putea strânge rândurile doar pe la munte, însă ploi slabe se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor pleca de la 20 de grade la malul mării şi în estul Transilvaniei şi se vor opri la 27 de grade Celsius în vestul Olteniei.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de o zi foarte prietenoasă de toamnă, cu valori termice de 25..26 de grade Celsius la orele după-amiezii. Vântul va sufla slab şi moderat, iar presiunea aerului va scădea nesemenificativ.

Şansele de precipitaţii vor fi extrem de mici şi în zilele care urmează. Prin urmare, toate regiunile vor benificia de foarte mult soare, iar temperaturile vor mai câştiga puţin teren şi vor ajunge la 30 de grade Celsius. Totuşi, noaptea şi dimineaţa, în zonele joase de relief va apărea izolat ceaţa şi vor fi unele răbufniri ale vântului prin sudul Banatului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri