Meteo. Ploi în mai multe zone ale țării

Data publicării:
ghiocei primavara GettyImages-162906880-2
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Nici o zi fără ploaie, pare să fie motto-ul acesti săptămâni. Ploile slabe vor prefera în continuare Banatul şi mai puţin Oltenia, iar în zona montană aferentă mai pot cădea ninsori sau lapoviţă, în special la altitudini mari. Vântul va fi mai activ la munte, prin sud şi sud-est, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 9 şi 19 grade Celsius.

În Bucureşti, soarele va fi acoperit din când în când de nori, însă aceştia nu vor împiedica prea mult încălzirea vremii. Maximele vor ajunge la 17..18 grade Celsius, iar presiunea aerului va creşte.

La munte, norii vor fi numeroşi, dar ploile vor apărea în special în Munţii Banatului şi în grupele vestice ale Carpaţilor Orientali, în timp ce, pe creste, vor fi precipitaţii mixte. Tot în zona înaltă, vântul va fi alert, iar temperaturile modeste. În schimb, pe Valea Prahovei, dar şi la Stâna de Vale vor fi maxime în jur de 10 grade Celsius.

Local în Banat plouă slab, iar în Munţii Banatului ninge.Miercuri,  vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Cel mai cald este la Râmnicul Vâlcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri