2024 va fi anul schimbării

Cătălin Drulă Data publicării:
catalin drula
Cătălin Drulă, președintele USR. Sursa foto: USR

Noul an vine cu șansă și cu speranță: este anul în care oamenii au oportunitatea să respingă guvernarea eșuată a Coaliției PNL-PSD și să aleagă o nouă cale, una a cinstei și a prosperității.

2024 este anul în care trebuie să demonstrăm că se poate și altfel. Că se poate și corect. Se poate și demn. Se poate să construim o Românie în care munca este respectată.

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, este alternativa la corupția sistemului lui Klaus Iohannis, PNL și PSD și la extremismul AUR.

Problemele cu care ne confruntăm sunt multe. Economia zace sufocată sub greutatea taxelor absurde, justiția este asediată, iar scumpirile ne afectează traiul de zi cu zi. Muncim mai mult, plătim taxe mai mari, totul pentru a avea privilegiații PSD-PNL mai mulți bani pentru pensiile lor speciale.

Generații întregi sunt forțate să-și caute un viitor în alte țări, din nevoia de a scăpa de un sistem care le fură șansele la o viață decentă. Și vedem asta cel mai bine în sondaje: șapte din zece români cred că această țară se îndreaptă în direcția greșită.

PNL și PSD au ales să-și construiască o republică paralelă a privilegiaților, a protejaților de partid care pot încălca regulile când doresc, a corupției și smecherilor. Au construit o țară a tragediilor ce puteau fi evitate. Iar în 2024, trebuie să punem capăt acestui dezastru.

Să construim o țară în care Poliția este acolo pentru a te apăra, nu pentru a închide ochii și a răspunde la telefoanele unor șmecheri cu influență politică, așa cum s-a întâmplat la 2 Mai. Acea tragedie putea fi evitată.

Să construim o țară în care spitalele sunt conduse de profesioniști, nu de foști lăcătuși mecanici numiți de PSD, așa cum s-a întâmplat la Botoșani, unde o femeie a decedat după ce a fost ignorată șapte ore. Acea tragedie putea fi evitată.

Să construim o țară în care regulile sunt respectate, în care legea e lege pentru toți, nu în care autoritățile închid ochii la avizele pentru siguranța la incendiu, așa cum s-a întâmplat în cazul pensiunii din Prahova. O altă tragedie care putea fi evitată.

Noi, alianța Dreapta Unită, avem un plan de țară: vom folosi PNRR pentru a revitaliza economia, pentru a reforma sistemul de justiție, pentru a construi spitale, școli și creșe noi. Pentru a construi autostrăzi și pentru a împăduri România.

Vrem o țară în care tinerii sunt mândri să trăiască și au oportunitatea să prospere. Și asta trebuie să începem în 2024.
Pe 9 iunie avem primul test: alegerile europarlamentare. Vom trimite cei mai buni profesioniști în Parlamentul European și vom arăta că schimbarea este posibilă.

Continuăm cu alegerile locale, parlamentare, iar la final, România va avea un nou Președinte, care să-i respecte pe români.

Fac apel la toți românii care cred într-o Românie mai bună să ni se alăture.

2024 va fi anul în care să construim schimbarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri