Capturile de droguri continuă în lupta anti-drog începută de Predoiu. Intervenție în forță a structurilor de ordine

Data publicării:
15 persoane au fost reţinute și una a fost plasată sub control judiciar, în urma celor 56 de percheziţii făcute de DIICOT.
15 persoane au fost reţinute și una a fost plasată sub control judiciar, în urma celor 56 de percheziţii făcute de DIICOT. Foto: DIICOT

15 persoane au fost reţinute și una a fost plasată sub control judiciar, în urma celor 56 de percheziţii făcute de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în judeţele Arad şi Timiş. Cei 16 sunt suspectaţi de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe psihoactive, toate în formă continuată, transmite DIICOT.

Inculpaţii din Arad și Timiș au procurat, deţinut, depozitat, transportat şi vândut droguri de mare risc (cocaină, cristal şi ecstasy), droguri de risc (canabis) şi substanţe cu efect psihoactiv consumatorilor de pe raza judeţului Arad, pentru sume cuprinse între 100 şi 1.200 lei, așa cum a transmis DIICOT.

Au fost confiscate 52 de telefoane, 7 cântare electronice de mare precizie, sumele de 74.960 lei, 13.400 euro şi 20 lire sterline, dar și două pistoale neletale, arme albe (boxuri, macete, bastoane), diverse dispozitive folosite pentru consumul de droguri.

Instituțiile continuă în acest fel acțiunea în forță de combatere a traficului de droguri începută de Ministerul Afacerilor Interne. La solicitarea ministrului Cătălin Predoiu, au fost mobilizate toatestructurilor subordonate și au fost demarate operațiuni ample împotriva traficanților, dar și activități de informare și educare în legătură cu riscurile consumului de droguri.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri