25 de meciuri consecutive fără victorie „afară”

Data actualizării: Data publicării:
statistica poli
ACS Poli Timișoara a ajuns în semifinalele Cupei Ligii, dar în campionat rămâne într-o situație critică. Bănățenii au ajuns la 25 de meciuri consecutive fără victorie în deplasările din Liga I. În primele 7 etape, timișorenii au fost sancționați de șase ori cu lovituri de la 11 metri. Jumătate din ele au fost provocate de fundașul Alin Șeroni. Ultima, chiar în jocul cu FC Voluntari.

„La prima ajungere în careu, Șeroni face 11 metri. Meci de meci face greșeala asta, se aruncă la picioarele adversarilor, face 11 metri, în loc să rămână în picioare. Iar golul 4, ce să mai spun, oricine putea să degajeze... și îngrijitorul de la teren putea degaja mai bine, i-o dă în picior… ce poți să spui când te bați singur. I-aș da afară pe câțiva să aduc alții, dar nu am și atunci trebuie să joc cu jucătorii pe care îi am. Îs așa de supărat pe ei încât aș face antrenament cu ei până dimineață. Nu se paote să faci asemenea greșeli”, a spus Ionuț Popa, la final.

Popa speră ca meciul cu Steaua, transmis în direct de Digisport 1, duminică, de la ora 20 să fie un nou început pentru echipă.

„Trebuie să îi batem pe Steaua, ce?! Dacă nu o să apară așa o dispută între mine și jucători pentru că nu accept să pierd ca fraierul”, a completat Popa.

În sezonul trecut, ACS Poli a învins- o cu 1-0 pe Steaua, pe Dan Păltinișanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri