ASU Politehnica Timișoara - Olimpia Satu Mare, 1-1 (0-1)

Data actualizării: Data publicării:
© Emanuel Titus Iliesi
© Emanuel Titus Iliesi
ASU Politehnica a obținut primul punct din campionat, după un șir de patru înfrângeri, după 1-1 pe „Știința", cu Olimpia Satu Mare, într-un meci din etapa a 13-a a ligii secunde. Partida cu sătmărenii a început însă sub semnul gafei portarului Gkakos. Româno-grecul, titularizat în premieră în eșalonul secund, a scăpat, în minutul 3, un balon centrat de Vasile Pop, iar Silviu Pană, pe fază, a reluat în plasă.

Replica timișorenilor a întârziat să apară și, mai mult, în finalul primei părți alb-violeții au rămas cu un om mai puțin pe teren, după ce Bilia a văzut al doilea cartonaș galben într-un interval de câteva minute. Eliminarea nu i-a descurajat însă pe elevii lui Sorin Brîndescu, care la reluare au restabilit egalitatea, după o execuție superbă a lui Mădălin Stancu.

„Am vrut să dau la poartă, exersez loviturile libere la antrenament și am zis să încerc, trebuia să încerc poarta de acolo, neapărat”, a recunoscut, la final, Mădălin Stancu.

Reușita mijlocașului alb-violet a însemnat, totodată și ultima fază notabilă a jocului, iar ASU a obținut primul punct de la revenirea pe „Știința".

„Sunt mulțumit că băieții au ascultat sarcinile și cred că am pus probleme adversarului și în repriza a doua, nu ne-am retras. Sunt mulțumit cu un punct, dar ținând cont de situația din clasament, nu suntem mulțumiți în totalitate, ne-am fi dorit toate punctele astăzi”, a spus și Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

„Din păcate terenul foarte foarte greu, mai ales în a doua a parte a jocului, nu ne-a permis nici nouă nici gazdelor să dezvolte un joc mai combinativ, a fost mai mult un meci de luptă. MUSCĂ. Rezultat echitabil dacă ne luăm după aspectul jocului”, a declarat și Bogdan Andone, omologul său de la Olimpia Satu Mare.

Alb-violeții rămân pe Bega pentru duelul de mâine, de pe Dan Păltinișanu, cu Pandurii Tg Jiu, din 16-imile Cupei României, transmis, în direct, de Digisport 1, de la ora 18.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri