Aproape de o remiză cu campioana

Data publicării:
© Emanuel Titus Iliesi
© Emanuel Titus Iliesi
Poli Timișoara a fost aproape de o surpriză în Liga Națională. Handbaliştii lui Pero Milosevic au avut şansa de a termina la egalitate cu Dinamo, dar o gafă a lui Lazarov i-a privat de un punct în acest meci. Prima repriză a fost una echilibrată.

Cele două echipe s-au succedat la conducere, dar campioana a forţat pe final şi a intrat la pauză în avantaj, 19-17.Transferat în această vară în Banat, Vuk Milosevic, fiul antrenorului de la Timişoara, a fost nevoit să părăsească terenul încă din minutul 33, după un fault dur al lui Criciotoiu, sancţionat de arbitri doar cu o suspendare de două minute.

„Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar trebuie să spun că unele decizii din jocul de astăzi au fost dezastruoase. Niciunde în Europa nu vezi asemenea decizii. Handbalul e într-adevăr un sport dur, bărbătesc, dar trebuie să protejezi jucătorul”, a spus Marko Simovic, de la SCM Poli.

Dinamo a preluat controlul şi s-a distanţat la patru goluri, 29-25. Bănăţenii au ţinut însă aproape de adversari şi au avut chiar şansa egalării, in ultimele secunde, dar Lazarov a irosit-o. Dinamo a câştigat cu 34-33 şi ocupă primul loc în Liga Națională, cu maximum de puncte.

„Cred că ambele echipe, astăzi au demonstrat că au valoare, merită felicitări pentru spectacolul oferit”, a declarat, la final, Eliodor Voica, antrenorul campionilor.

„Nu am avut noroc nici anul trecut, nici în acesta, dar cred că Dinamo are o echipă suficient de bună, cu un căpitan pe măsură, cu jucători buni, încât să nu mai aibă nevoie să fie respectată atât de mult de către arbitrii”, a precizat și Pero Milošević, antrenorul timișorenilor.

„Am pierdut într-un final, nu e un lucru pozitiv pentru noi, dar trebuie să spun că sunt fericit de modul în care am jucat. Am început bine, am jucat, cum se spune, până în ultimul moment”, a adăugat și Simovic.

În următoarea etapă, Dinamo va primi vizita lui CSM Făgărăș, în vreme ce Timișoara va juca la Focșani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri