Bebeluşi îngropaţi de vii de către tatăl lor. Cum a vrut bărbatul să justifice dubla crimă

Data actualizării: Data publicării:
15 copii omor

Apar noi informații din cazul dublei crime descoperite în județul Caraș-Severin, unde un bărbat și-a ucis doi dintre copii, chiar după ce au venit pe lume. Până și anchetatorii au fost surprinși de cruzimea de care a dat dovadă bărbatul în vârstă de 44 de ani. Acesta şi-ar fi îngropat pruncii de vii. Cercetările vor scoate la iveală dacă mama este sau nu complice în acest caz, iar între timp, inspectorii de la Protecţia Copilului vor stabili dacă ceilalți copii ai familiei vor rămâne cu mama sau vor fi instituţionalizaţi.

”Au fost găsite fragmentele de oase, la aproximativ 200 de m de locuința acestora, sub o stâncă”, a declarat Ciprian Lăzărescu, comisar în cadrul IPJ Caraș-Severin.

Potrivit anchetatorilor, tatăl copiilor a negat în primă fază fapta, apoi i-a condus pe oamenii legii la locul crimei. Și-a justificat faptele prin sărăcia în care trăiește întreaga familie, din care mai fac parte alți 5 copii, cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Caraș-Severin desfășoară o anchetă în familie. Cei 5 copii, dintre care minori, vor rămâne, deocamdată, alături de mama lor.

Toți cei 4 minori care sunt în familie urmează școala, merg zi de zi la școală, rezultatele sunt în regulă și în funcție de interesul lor vom decide", a declarat Mărioara Miloș, director adjunct al DGASPC Caraș-Severin

Cercetările continuă, iar anchetatorii vor stabili dacă mama copiilor a fost complice. Bărbatul de 44 de ani riscă acum 25 de ani de închisoare.

reporter: Alexandra Marian/ operator: Dan Petcu

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri