Concluzii la final de an

Data publicării:
HANDBAL

Handbalistele de la Corona Braşov au terminat anul cu o victorie în deplasare cu Rapid Bucureşti, dar evoluţia de până acum a braşovencelor este una dezamăgitoare în raport cu transferurile realizate în vară. În Liga Naţională, Corona ocupă locul 8 cu 14 puncte.

Antrenorul principal al echipei de handbal Corona Braşov a făcut o scurtă analiză a ceea ce s-a întâmplat în prima parte a campionatului.

„Am câştigat cu Rapid, iar asta ne-a mai dat puţină linişte, dar nu pot să spun că jocul a fost foarte bun, s-a văzut că în primele minute am avut chiar de suferit şi trebuie să eliminăm aceste momente dintr-un joc. Motive pot fi destule, dar nu trebuie să revenim la ele ci trebuie să găsim soluţii pentru ca jocul Coronei să fie cel pe care fetele îl pot arăta. Avem jucătoare valoroase şi am încredere că vor demonstra acest lucru şi în teren. A fost un semnal de alarmă ce s-a întâmplat, toată lumea a suferit, dar am încercat să reglăm mecanismele din mers şi sper că suntem pe drumul cel bun", Costică Buceschi - antrenor Corona Braşov.

Handbalistele care nu vor face parte din lotul României pentru campionatul Mondial din Germania au o pauză de o săptămână iar apoi, pe 27 noiembrie vor începe pregătirea fizică în Poiana Braşov, combinată cu antrenamentele în sală. În 14-15 braşovencele vor avea amicale cu CSM Romanul şi se mai caută o echipă pentru un turneu în trei. În 21-22 decembrie sunt programate trei jocuri amicale în Ungaria, cu echipe din prima ligă, iar între Crăciun şi Revelion vor mai avea loc şi alte jocuri amicale. Campionatul se reia în luna ianuarie 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri