Digi24 Braşov, surprindem actualitatea regională

Data publicării:
ACTUALITATEA REGIONALA

Corespondenții Digi24 Brașov sunt gata să transmită știrile atunci când se întâmplă, la orice oră, indiferent dacă e arșită, ori ger. Ninsoarea căzută pe 1 octombrie a blocat circulaţia trenurilor pe valea Prahovei. Echipele Digi24 Brașov au filmat pasagerii care aşteptau în trenuri de mai bine de 12 ore.

Tot pe Valea Prahovei, corespondenții noștri au arătat cum graba autorităților a pus turiștii în impas. Pasarelele pietonale din stațiuni, construite pentru a fluidiza traficul rutier, au fost date în folosință fără scări.

Gazele de șist au stârnit controverse și proteste în întreaga țară. La Sibiu, corespondentul Digi24 a relatat manifestările oamenilor nemulțumiți că în satele lor se fac prospecțiuni geologice.

În martie 2013, un scandal a izbucnit la un liceu din orașul Covasna. O elevă de 14 ani a venit la şcoală cu o bentiţă tricoloră pe cap, chiar de Ziua Maghiarilor de pretutindeni. Colegii unguri au blamat-o în public, iar diriginta a pedepsit-o. Corespondenții noștri au relatat imparțial știrea, un subiect delicat care s-a transformat în motiv de tensiuni diplomatice între România și Ungaria.

Corespondenții Digi24 Brașov au mers la Vlăhiţa, în Harghita, un oraş care a trăit din bogățiile din adâncurile pământului. La fel ca în multe alte aşezări miniere, reformele anilor `90 au transformat Vlăhiţa în imaginea dezdănejdii.

În munţii Braşovului, în pădurile seculare de la Şinca Veche, creşte cel mai înalt brad din România. Corespondenţii Digi24 Braşov au urcat pe jos câteva ore pentru a filma copacul vechi de peste patru veacuri.

Transilvania a devenit a doua casă pentru prinţul Charles al Marii Britanii. Înaltul oaspete face dese vizite în Ardeal şi de fiecare dată este primit cu aceeaşi căldură. Corespondenții noștri v-au oferit detalii despre discretele popasuri ale alteței sale regale pe aceste meleaguri.

Festivalul de teatru contemporan de la Sibiu a intrat în calendarul manifestărilor de amploare ale culturii contemporane. Corespondeții noștri v-au transmis în fiecare zi atmosfera unică a celui mai important eveniment teatral din România.

Într-un an de zile, echipa Digi24 BraŞov v-a prezentat realitățile imediate, fețele plăcute și mai puțin plăcute ale unei regiuni. Vom continua să vă aducem cea mai bună informație, cele mai bune imagini, știrile utile, obiective, corecte și complete. Corespondenții noștri vă țin permanent la curent cu realitatea în care trăim și vă aduc, în fiecare zi, actualitatea în direct.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri