Sari la conținut

FOTBAL. FC Braşov pierde, Alexandru Pelici pleacă

Boubacar putea deschide repede scorul în Ştefan cel Mare, dar Mutu şi Aganovici au reuşit să-l blocheze în două rânduri la aceeaşi fază. Dinamo a deschis scorul chiar înainte de pauză, când Thicot a reluat în poartă centrarea lui Curtean.

Asalturile câinilor roşii au continuat şi în partea a doua: Valentin Lazăr a luat o acţiune pe cont propriu şi a punctat pentru 2-0. Ţucudean putea aduce liniştea, dar şutul său a trecut puţin pe lângă poartă. Braşovenii au relansat meciul dintr-un penalty obţinut de Surdu şi executat cu precizie de Aganovici.

Pe final, echipa de sub Tâmpa putea primi o nouă lovitură de pedeapsă la intervenţia lui Grecu asupra lui Dias. Centralul a considerat că jucătorul Braşovului a simulat şi i-a dat cartonaş galben.

Înfrângerea nu este singura veste tristă pentru braşoveni, care au rămas şi fără antrenorul Alexandru Pelici care şi-a anuţat demisia imediat după finalul partidei cu bucureştenii.

Tehnicianul timişorean este al treilea care părăseşte banca galben-negrilor în acest început de campionat după Adrian Szabo şi Aurel Ţicleanu. În clasament, FC Braşov ocupă locul 14, cu 10 puncte în 13 partide.