HANDBAL. Corona se impune lejer

Data publicării:
HANDBAL

În ziua în care a împlinit 36 de ani, Aurelia Brădeanu a făcut un meci foarte bun în faţa propriilor suporteri. Căpitanul naţionalei a marcat două dintre primele patru goluri ale gazdelor, care s-au desprins rapid, spre disperarea antrenorului advers, Gheorghe Tadici.

Timp de 13 minute, jucătoarele din Zalău au marcat doar o dată, iar Corona s-a distanţat la 7-1. Braşovul a suferit trei eliminări în același timp, dar a reușit să se apere cu succes în acel interval. Gazdele au condus şi cu zece goluri în prima repriză, dar la pauză scorul era 15 la 10 pentru Corona. Zalăul, pentru care Claudia Constantinescu a marcat de cinci ori, n-a reuşit mai mult nici la reluare, iar Corona s-a impus cu 30-18. Dana Pricopi a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu şase reuşite.

Meciul decisiv dintre Corona Braşov şi HC Zalău se va disputa sub Tâmpa, joi 7 mai de la ora 18.30 şi va fi condusde cuplul Harabgiu - Stănescu. În cazul unui succes, braşovencele vor evolua în semifinală Ligii Naţionale contra celor de la CSM Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri