Rezultate bune la examenul de bacalaureat

Data publicării:
REZULTATE BAC

Primele rezultate s-au afisat la ora 12 pe site-ul edu.ro, dar si la avizierele liceelor. Absolventii claselor a XII-a au fost nerabdatori sa afle rezultatele.

"7,91. E ok, nu mă aşteptam. Mă aşteptam să fie mai mică. Mi-a spus prietena nota că n-am avut acces la site că fiind atât de multa lume, a picat site-ul", absolvent.

"9,91. (R: Eşti mulţumit de rezultat?) Sunt super fericit, e ok. (R: Cât te-ai pregătit pentru examenul ăsta?) 4 ani în Meşotă", absolvent.

Diana a absolvit Colegiul Naţional Unirea şi a obţinut la BAC nota 9,28. Speră să obţină un loc bugetat la o facultate din Braşov.

"Se putea şi mai bine, normal, ca de fiecare dată, se putea şi mai rău, dar e în regulă", Diana, absolventă. 

În Sibiu 77,69% dintre candidaţi au obţinut notă De trecere, iar cea mai mare promovabilitate a fost la Colegiul Naţional Octavian Goga, de 99,45%. ILUSTRAȚIE chiar când afișează 01.24

VOX părinte 04.59-05.12 Ea știa dinaintea mea, pentru că a aflat de pe site-ul oficial al Ministerului și eu am venit ca să văd cu ochii mei, ca să spun așa. Da. Suntem foarte fericiți și mulțumiți

VOX copil 05.33-05.43Sunt supărat numai că nu am putut lua mai bine la mate, că m-am străduit din răsputeri să reușesc la fiecare materie, fără meditații

VOX copil 06.56-07.03 Mamă, am luat 9,20 la română, 8,65 la mate și 9,05 la bio. Cred că fac contestație la biologie

VOX copil 08.24-08.28 M-am descurcat bine. Am luat media 9,53 și sunt mulțumit.

În judeţul Covasna, 61,8% dintre candidaţi au luat note de trecere, în timp ce în judeţul Harghita doar 57,2% dintre liceeni au luat note de trecere. De altfel aici, la două Licee, din Ditrău şI Cristurul Secuiesc, niciun candidat nu a reuşit să Ia bacalaureatul. Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 16 iulie.

Reporteri: Mădălina Zamfir, Adela Mohanu
Operatori: Robert Piticu, Lucian Sandu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri