Spitale de vânzare

Data publicării:
vanzari 20spitale-52880

După ce secţia de Radioterapie a Spitalului de Oncologie a devenit nefuncţională din cauza lipsei de specialişti, Consiliul Judeţean a decis să mute serviciile de oncologie medicală la Spitalul Mârzescu. Vânzarea clădirii se va face după dezafectarea aparatului de radioterapie, care va presupune costuri de 200.000 de lei. Tocmai de aceea, deocamdată, clădirea nu a fost evaluată.

Consiliul Judeţean va vinde şi cabinetele de la Policlinica de pe strada Diaconu Coresi, care până acum erau concesionate medicilor stomatologi. Întreaga clădire este estimată la 930.000 de euro, astfel că fiecare cabinet medical va fi vândut cu 35.000 de euro.

S-a decis vanzarea Policlinicii Stomatologice din Diaconu Coresi de către CJ incă din 2010, în urma unei şedinţe de Consiliu Judeţean. A fost o procedură lentă, zic eu, care se va finaliza în data de 31 martie

Consiliul Judeţean va investi toţi banii obţinuţi din vânzarea acestor clădiri pentru reabilitarea sau dotarea cu aparatură medicală a altor spitale.

Prioritare sunt lucrările de reabilitare a corpului B al Spitalului Judeţean de Urgenţă şi achiziţionarea unui computer tomograf la spitalul de Neurologie, care costă un milion de euro. În plus, Consiliul Judeţean vrea să facă reparaţii capitale şi la secţiile exterioare ale Spitalului de Neurologie de la Zărneşti şi Vulcan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri